Badrum & VVS

Byggarbeten inom våtutrymmen är vår huvudsakliga inriktning och ett område där våra hantverkare byggt upp sin kunskap under de senaste 15 åren. Vi åtar oss de flesta typer av våtrumsarbeten som renovering eller nybyggnad av badrum och tvättstugor.

Är du i startgroparna och behöver vägledning är vi gärna med och utvecklar dina önskningar och idéer.

Kontakta oss gärna för offertförfrågan

Hör av dig till oss på 070-34 34 825. Du kan även skicka iväg en offertförfrågan direkt här från vår hemsida. Klicka på "Badrumskalkylatorn" i menyn.

Bygg & renovering

Planerar ni att bygga om där hemma, i sommarstugan eller på kontoret? Vi åtar oss de flesta typer av byggarbeten så som ombyggnad och renovering av fastigheter, köksinstallationer, fönsterbyten osv. Vår personal har lång och bred erfarenhet av byggbranschen och vi täcker in de flesta områden då vi även arbetar tillsammans med flera andra entreprenörer inom exempelvis ventilation och el.

Besök vårt bildgalleri för att se referenserbilder

Besök gärna vårt bildgalleri under ”referenser” i menyn för att se några av de arbeten som vi utfört. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor och funderingar, eller vill ha vår hjälp att komma igång med ditt projekt.

Projektledning

Behöver ni hjälp att planera och driva ett större byggprojekt eller är i behov av en projektledare till ett pågående projekt? DLC Bygg & VVS AB erbjuder mycket duktiga projektledare som har gedigen erfarenhet av att planera och bedriva projekt inom byggbranschen. Vi har bland annat erfarenhet av omfattande projekt inom stambyte och råvindskonvertering.

Omfattande erfarenhet av projekt inom stambyte och råvindskonvertering

Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er att strukturera och genomföra ert projekt. Under ”våra tjänster - projektledning” i menyn ovan kan ni läsa mer om oss och vår projektledarverksamhet.