DLC Bygg & VVS

”Bakom enastående resultat ligger hårt arbete och stor kompetens”

Vi på DLC Bygg & VVS strävar alltid efter att uppnå ett resultat utöver det vanliga, och vi vet att det kräver hårt arbete och kompetens byggd på lång erfarenhet. I vår organisation finns bara de allra bästa hantverkarna och de kunnigaste projektledarna. Tillsammans strävar vi mot att överträffa kundens förväntningar av oss och resultatet.

Specialister

Specialiserade inom våtutrymmen och VVS

Vi är specialiserade inom våtutrymmen och VVS men har bred kunskap och har arbetat med alla typer av byggnadsarbeten. Som entreprenör hjälper vi dig gärna att utveckla dina idéer till en komplett lösning och planerar därefter arbetet tillsammans med dig. DLC Bygg tar hand om helheten så att du som kund alltid vänder dig till en och samma entreprenör. Eftersom vi samarbetar med underentreprenörer inom alla branscher kan vi erbjuda dig en helhetslösning oavsett uppdragets omfattning.

Trygghet & Kvalitet

Trygghet, kvalitet, noggrannhet & förtroende

Trygghet och kvalitet är något vi värderar högt. Vi vill att våra kunder ska känna förtroende för oss både under och efter utfört arbete och vi tror att en trygg kund och högkvalitativa lösningar är nyckeln till det. För att uppnå detta är vi noggranna med att aldrig tumma på kvaliteten och att alltid efterlämna ett exceptionellt resultat. Vi är också mycket noga med att hålla en löpande dialog med kunden under hela processen då vår erfarenhet säger oss att kommunikation mellan parterna är en förutsättning för ett lyckat projekt.

 

Verksamma i Stockholm, Norrköping och Linköping

dlc

Vi är verksamma i och kring regionerna Stockholm, Norrköping och Linköping. Våra hantverkare har byggt upp sina erfarenheter och kunskaper inom byggbranschen i över 15 år. Självfallet innehar våra hantverkare alla relevanta behörigheter för de arbeten vi utför och vi följer alltid branschens regler och standarder.